Valspar

Valspar is een van de grootste fabrikanten van coatings ter wereld. Het bedrijf levert coatings aan een grote verscheidenheid van klanten. Sinds 1806 streeft Valspar ernaar haar klanten te voorzien van de laatste innovaties, de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice in de sector. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Amerikaanse stad Minneapolis. Met meer dan 9500 medewerkers verdeeld over 80 productievestigingen wereldwijd is Valspar in de unieke positie om klanten dè  coatingsoplossing te kunnen bieden die zij nodig hebben.

Valspar is een toonaangevende leverancier aan Original Equipment Manufacturer (OEM) klanten over de hele wereld. Veel van de meest bekende namen van fabrikanten op het gebied van zwaar materieel vertrouwen op de kwaliteit en expertise van Valspar.

Valspar Industrial Mix

Ons mengsysteem voor de lichte industrie, genaamd Valspar Industrial Mix, is ontwikkeld voor kleinere OEM's en de reparatiemarkt. Valspar combineert de kracht, het distributienetwerk en de kennis van een wereldwijd merk met de snelheid, service en ondersteuning van een lokale distributeur. Valspar Industrial Mix biedt de perfecte coatingsoplossing voor een breed scala van toepassingen.

ISO 9001 – ISO 14001

Door middel van een Gezondheids-, Milieu-, Kwaliteits- en Veiligheidssysteem op basis van ISO 9001 en ISO 14001 dat wordt gecontroleerd en gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance garanderen wij een constante kwaliteit van onze producten en werkwijzen, gecombineerd met een verantwoordelijke visie op het milieu.